Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontdek Leeuwarden en omgeving op een stoere, milieuvriendelijke manier door het huren van een E-Chopper.

Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Leeuwarden en de omgeving te bieden heeft! De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. Omdat de E-Chopper 25 kilometer per uur gaat, is er geen helmplicht. Met een auto- of scooterrijbewijs mag u de E-Chopper besturen.

Huren

 • 2 uren

  2 uren

  Om de e-chopper te reserveren voor 2 uren kunt u contact opnemen met onze receptie.

  €32,50

 • 4 uren

  4 uren

  Om de e-chopper te reserveren voor 4 uren kunt u contact opnemen met onze receptie.

  €42,50

 • Langer

  Langer

  In verband met de accuduur van de E-choppers is het niet mogelijk om de E-chopper langer dan 4 uur te huren.

''FANTASTISCHE MANIER OM LEEUWARDEN TE ONTDEKKEN!''

Samen met mijn man hebben we een heerlijke dag gehad met de echoppers. We hadden er prachtig weer bij en konden zo op ons gemak door Leeuwarden rijden.

- Familie Jager

Actieradius en voorwaarden

Actieradius en voorwaarden

de e-chopper trekt vlot op en heeft een actieradius van maar liefst 50 kilometer. Zo kunt u een prachtige tour maken door de mooie omgeving van Sneek. De E-chopper heeft een lage instap en is daardoor voor iedereen geschikt, jong en oud! Wilt u een E-chopper huren? Dan moet u in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs.

De E-Chopper heeft een blauw kenteken en de snelheid is +- 25 km per uur. Je mag dus zonder helm rijden. De wind door je haar en de zon op je gezicht!

In samenwerking met

In samenwerking met

E-Chopper verhuur Friesland bieden wij deze stoere machines aan. De besturing is simpel, de zit is ontspannen. Starten en rijden dus! ​De E-Choppers hebben geen uitstoot van schadelijke stoffen. Door de elektrische aandrijving is er ook geen sprake van motor 'herrie'. Duurzaam en leuk dus!