Direct naar de contentDirect naar de footer

Sinterklaasbrunch

Op zondag 1 december presenteren wij vanaf 12.00 een gezellige Sinterklaasbrunch in het Live Cooking restaurant ÚS MEM. Uiteraard komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan Van der Valk hotel Leeuwarden. Samen met zijn pieten zal hij de kinderen een gezellige middag bezorgen met van 14.30-15.00 in de lobby een speciale meet and greet!

U wordt bij aanvang op feestelijke wijze ontvangen met een glas prosecco. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij in Sinterklaassferen aan u presenteren.

Tijdens het buffet treft u een verscheidenheid aan heerlijke voorgerechten, salades, soep en koude en warme vlees- en visspecialiteiten. Tevens serveren wij frites, verse groentes, stokbrood en bereiden onze koks à la minute diverse soorten vlees en vis voor u. Voor de kinderen is er een speciaal "kinderbuffet" samengesteld met o.a. poffertjes en frites.

Als afsluiter serveren wij een spetterend dessertbuffet.

De Sinterklaasbrunch is inclusief koffie, thee, vruchtensappen, mineraalwater, melk en karnemelk.

Natuurlijk staan de kinderen centraal. Zij kunnen zich vermaken in de kinderkeuken, waar onder begeleiding pepernoten worden gebakken. Ook is er voor de kinderen de kinderbioscoop met deze keer een spannende Sinterklaasfilm. Tot slot laten wij de kinderen natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Voor alle kinderen heeft de Sint een kleinigheidje meegenomen..

Tarieven
Volwassenen: €31,00 p.p.
Kinderen (4 t/m 11 jaar): €17,50 p.p.

Reserveringen zijn mogelijk vanaf 12.00 uur
Wilt u een reservering maken voor meer dan 8 personen? Neem dan contact op via (058) 8200 100 en toets 1.

Reserveert u een tafel voor meer dan 12 personen dan bestaat de reservering uit meerdere tafels bij elkaar.

De betaling dient vooraf voldaan te worden door middel van de betaallink. de reservering is pas officieel bevestigd na ontvangst betaling.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten