Direct naar de contentDirect naar de footer
Samen genieten van culinaire kerstdagen
Samen genieten van culinaire kerstdagen

Kerstdagen

Beleef een onvergetelijke kerst bij Hotel Leeuwarden met onze kerstarrangementen. In deze gezellige periode is ons hotel in kerstsfeer versierd. We begrijpen dat juist in deze tijden het samen zijn met familie tijdens de feestdagen een moment is om naar uit te kijken. Kom daarom samen zorgeloos kerst vieren met een heerlijk diner bij Van der Valk Hotel Leeuwarden.

Kerstarrangement 2-daags

Kerstarrangement 2-daags

Kom tijdens kerst heerlijk overnachten in Hotel Leeuwarden.

  • 1 x overnachting op een comfortkamer
  • 1 x ontbijtbuffet
  • 1 x glas bubbels bij ontvangst van uw diner
  • 1 x luxe 4-gangen kerstmenu
  • 1 x kerstpresentje
Boeken
Kerstarrangement 3-daags

Kerstarrangement 3-daags

Beleef een onvergetelijke kerst bij Hotel Leeuwarden.

  • 2 x overnachting op een comfortkamer
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x glas bubbels bij ontvangst van uw diner
  • 2 x luxe 4-gangen kerstmenu
  • 1 x kerstpresentje
Boeken
Dineren tijdens kerst

Dineren tijdens kerst

Tijdens de kerstdagen serveren wij uitsluitend het 4-gangen kerstdiner behorende bij het arrangement. Er is geen mogelijkheid om à la carte te dineren eveneens is er geen roomservice diner mogelijk.

Kerstbrunch to go

Kerstbrunch to go

Helaas gaat onze feestelijke Kerst brunch dit jaar niet door. Wel willen wij als Hotel Leeuwarden u een alternatief bieden om thuis te genieten van gezellige Kerstdagen.

Door de hiervoor feestelijk ingerichte drive through kunnen de bestellingen op 25& 26 december tussen 09:30 en 13:00 uur worden opgehaald

Bekijken en reserveren
Feestdagen voor “niet-hotelgasten”

Feestdagen voor “niet-hotelgasten”

2020 is tot nu toe een bijzonder jaar voor iedereen. We hebben te maken met diverse maatregelen rondom het Coronavirus. We begrijpen dat juist in deze tijden het samen zijn met familie tijdens de feestdagen een moment is om naar uit te kijken. Samen zorgeloos kerst vieren met een heerlijk diner bij Van der Valk.

Normaal gesproken bent u van ons gewend dat u vanaf 1 september kunt reserveren voor de kerstdagen. Helaas hebben wij door de maatregelen deze datum reeds meerdere malen moeten verschuiven. Omdat wij op dit moment helaas nog geen mogelijkheden zien om niet-hotelgasten met de kerstdagen te verwelkomen in ons restaurant, hebben wij besloten om vooralsnog ons hotel en restaurant enkel open te stellen voor hotelgasten met de kerstdagen.

Hotelarrangementen voor de feestdagen kunt u via deze link reserveren.