Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst

Kom ook tijdens de feestdagen naar Van der Valk Hotel Leeuwarden. Geniet van één van onze heerlijke activiteiten!

Wij kunnen niet wachten om u met kerst te verwelkomen!

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet van een heerlijke kerstbrunch in restaurant Ús Mem op de 1e etage! Om 11:00, 11:30 of 12:00 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels en een amuse, waarna u zult genieten van een heerlijk uitgebreid en luxe brunchbuffet, uiteraard met live cooking!
Kerst Lunchbuffet

Kerst Lunchbuffet

Geniet van een heerlijke kerst lunchbuffet in restaurant Martinus op de begane grond.
Kerst Live Cooking

Kerst Live Cooking

Beide kerstdagen presenteren wij vanaf 17.30 uur een keur aan smaakvolle gerechten in onze luxe open keuken. Uniek is dat onze koks uw gerechten à la minute bereiden.
Kerstdiner

Kerstdiner

Op eerste en tweede kerstdag kun u genieten van een smakelijk en luxueus 4-gangen kerstmenu! Onze keukenbrigade heeft een uitgebreid kerstmenu samengesteld met meerdere keuzes per gang.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,2
2423 beoordelingen
Duizy
Hotel Leeuwarden 
Voldoende gastvrije kelners

Bediening uiterst vriendelijk en correct. Jonge mensen die het uitstralen dat ze het naast hun studie leuk vinden om te doen. Kinderkeuken is ook een leuke vinding.

Blijft u ook slapen?

Boek dan één van onze unieke kerst arrangementen. Geniet van een heerlijke kerstactiviteit in combinatie met een overnachting.

  • 2-daags Kerst arrangement

    2-daags Kerst arrangement

    Kom genieten in de sfeervolle ambiance van Hotel Leeuwarden. Een heerlijk luxe 4-gangen kerstdiner en uitgebreid kerstontbijt, U beleeft het allemaal in Leeuwarden.

  • 3-daags Kerst arrangement

    3-daags Kerst arrangement

    Kom genieten in de sfeervolle ambiance van Hotel Leeuwarden. Een luxe 4-gangen kerstdiner, een heerlijk Live Cooking buffet en uitgebreid kerstontbijt, u beleeft het allemaal in Leeuwarden.