Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst Live Cooking

Beide kerstdagen presenteren wij vanaf 17.30 uur een keur aan smaakvolle gerechten in onze luxe open keuken. Uniek is dat onze koks uw gerechten à la minute bereiden.

Het live cooking buffet bevindt zich in ons restaurant Ús Mem op de 1e etage. U kunt om 17:30, 18:00 of 18:30 uur een tafel reserveren. Graag ontvangen wij u met een glas bubbels en vers gebakken brood op tafel. Vervolgens kunt u genieten van een avond vol heerlijke gerechten. Het gevarieerde kerstbuffet is samengesteld door onze chef, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten die à la minute voor u bereid worden.

Tijdens uw diner zijn er diverse exclusieve verrassingen! Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet aanwezig. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten zoals; een bioscoop en er zullen pizza’s gebakken worden

Als afsluiting presenteren wij een fantastisch dessertbuffet, met zorg bereid door onze patissiers. Het buffet zal om 21:00 uur afgeruimd worden.

Tijdens het kerstbuffet serveren wij onbeperkt dranken uit het Hollands Drankenassortiment**.

Het kerst live cooking buffet is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (vanaf 10 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk).

Bij reserveringen boven de 10 personen kunnen wij niet garanderen dat u gezamenlijk aan één tafel zit. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Prijzen

Volwassenen vanaf 12 jaar: € 74,50

Kinderen 3 t/m 12 jaar : € 39,50

(Er zijn diverse kinderactiviteiten zoals; een bioscoop en er zullen koekjes gebakken worden)

Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis Kinderstoel: gratis, graag reserveren

* Graag attenderen wij u op het feit dat het live cooking arrangement vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.

** Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Om het Live Cooking buffet zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 december 2022. Na 5 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht om de activiteit te annuleren bij eventuele maatregelen vanuit de overheid.

-