Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst lunchbuffet

Tafel aanvragen

Geniet van een heerlijke kerst lunchbuffet in restaurant Martinus op de begane grond.

Om 12:00 of 12:30 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels, waarna u kunt genieten van een heerlijk uitgebreid en luxe lunchbuffet! Tijdens het kerst lunchbuffet serveren wij onbeperkt dranken uit het Hollands drankenassortiment.* Ter afsluiting van deze lunch serveren wij een feestelijk dessert uit. De eindtijd van het lunchbuffet is om 14:00 uur. Tijdens de lunch zijn er geen kinderactiviteiten aanwezig, wel zullen wij de kinderen voorzien van een mooie kleurplaat.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 10 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 10 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Om het lunchbuffet zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren, huiswijnen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): €52,50 p.p.
Kinderen (3 t/m 12 jaar): €34,50 p.p.
Baby's (0 t/m 2 jaar): Gratis*
*Kinderstoel is gratis, graag op voorhand reserveren

Graag attenderen wij u op het feit dat het kerst lunchbuffet vooraf voldaan dient te worden. U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 11 december 2023 niet is ontvangen, vervalt uw reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 11 december 2023. Na 11 december brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren