Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Geniet van een heerlijke kerstbrunch in restaurant Ús Mem op de 1e etage! Om 11:00, 11:30 of 12:00 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels en een amuse, waarna u zult genieten van een heerlijk uitgebreid en luxe brunchbuffet, uiteraard met live cooking!

Ter afsluiting van deze heerlijk brunch presenteren wij een spetterend dessertbuffet. De eindtijd van het brunchbuffet is om 14:00 uur.

Tijdens uw brunch zijn er diverse exclusieve verrassingen!

Tevens is er voor de kinderen een speciaal kinderbuffet aanwezig.

Tijdens de kerstbrunch serveren wij dranken uit het Hollands drankassortiment**.

Het kerst brunchbuffet is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (vanaf 10 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk).

Bij reserveringen boven de 10 personen kunnen wij niet garanderen dat u gezamenlijk aan één tafel zit. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Prijzen*:

Volwassenen vanaf 12 jaar: € 64,50

kinderen 4 t/m 11 jaar : € 37,50 (Er zijn diverse kinderactiviteiten zoals; een bioscoop en er zullen koekjes gebakken worden)

* Graag attenderen wij u op het feit dat de brunch vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.**

Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Om uw kerstbrunch zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 december 2022. Na 5 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht om de activiteit te annuleren bij eventuele maatregelen vanuit de overheid.

-