Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner

Op eerste en tweede kerstdag kun u genieten van een smakelijk en luxueus 4-gangen kerstmenu! Onze keukenbrigade heeft een uitgebreid kerstmenu samengesteld met meerdere keuzes per gang.

Dit exclusieve kerstdiner zal plaatsvinden in Restaurant Martinus op de begane grond. Ons enthousiaste team staat klaar om een onvergetelijk kerstdiner voor u te serveren. Vanaf 16:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een glas bubbels en een amuse, vervolgens zullen wij u begeleiden naar uw feestelijk gedekte tafel. Er zijn meerdere aanvangstijden mogelijk.

Bekijk hier het Kerstmenu

Prijzen:

4 gangen €69,50 (inclusief aperitief en amuse, exclusief dranken)

Kindermenu €39,50 (kinderen t/m 12 jaar)

Bij reserveringen boven de 10 personen kunnen wij niet garanderen dat u gezamenlijk aan één tafel zit. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Annuleren is mogelijk tot 5 december 2022. Het diner en de bijkomende drankjes kunt u ter plaatse voldoen. Wij behouden ons het recht om de activiteit te annuleren bij eventuele maatregelen vanuit de overheid.

Om uw diner zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Tijdens het diner zijn er geen kinderactiviteiten aanwezig, wel zullen wij de kinderen voorzien van een mooie kleurplaat.

-