Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst Lunchbuffet

Geniet van een heerlijke kerst lunchbuffet in restaurant Martinus op de begane grond.

Om 12:00, 12:30 of 13:00 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels en een amuse, waarna u kunt genieten van een heerlijk uitgebreid en luxe lunchbuffet! (Er zijn geen a la carte mogelijkheden tijdens onze kerstdagen)

Ter afsluiting van deze lunch serveren wij een feestelijk dessert uit. De eindtijd van het lunchbuffet is om 14:00 uur.

Tijdens het kerst lunchbuffet serveren wij onbeperkt dranken uit het Hollands

Drankenassortiment**.

Prijzen*:

Volwassenen vanaf 12 jaar: € 49,50

kinderen 4 t/m 12 jaar : € 32,50

Tijdens de lunch zijn er geen kinderactiviteiten aanwezig, wel zullen wij de kinderen voorzien van een mooie kleurplaat.

* Graag attenderen wij u op het feit dat het lunchbuffet vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.

** Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Bij reserveringen boven de 10 personen kunnen wij niet garanderen dat u gezamenlijk aan één tafel zit. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Om het Lunchbuffet zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 december 2022. Na 5 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht om de activiteit te annuleren bij eventuele maatregelen vanuit de overheid.

-