Direct naar de contentDirect naar de footer
Alma Tadema Zaal

Alma Tadema Zaal

Deze zaal is vernoemd naar Alma Tadema de kunstschilder. Alma was geboren in 1836 in Dronrijp. Alma werkte volgens de academische traditie en was een van de meest gerenommeerde schilders van het laat 19e eeuwse Groot-Brittannië. De schilderijen van Alma Tadema vallen op vanwege de aandacht voor details, gladde afwerking en de realistische stofuitdrukking.

Alma Tadema Zaal

Grootte:

40m²

Zaalopstellingen en capaciteit:

Block

14

Boardroom

14

Cabaret

13

Tarieven:

1 dagdeel:

175

2 dagdelen:

225

3 dagdelen:

275

Onze zalen, met een accommodatie voor 6 tot 350 personen, bieden alles wat een zakelijke ontmoeting, lunch, congres, presentatie of feestelijke bijeenkomst tot een succes maakt. Daarnaast bieden we 117 moderne hotelkamers waaronder 6 royale suites met bubbelbad, sauna en diverse familiekamers. Nu al een begrip zijn ons restaurant ''Martinus'', de ''Birdy's'' hotelbar en het buffet restaurant ''Us mem''.

Er is ruime parkeergelegenheid voor auto's en bussen en voorzien van meerdere gratis elektrische oplaadpunten. met creativiteit en maatwerk in onze service zullen wij ons uiterste best doen om van elk evenement, vergadering, feest of bijeenkomst een bijzondere gelegenheid te creëren.