Direct naar de contentDirect naar de footer
Foppe de Haan zaal

Foppe de Haan zaal

Deze zaal is vernoemd naar Foppe de Haan, een van Nederlands bekendste voetbaltrainer. Als trainer dacht Foppe altijd op de lange termijn, iets wat vrij uitzonderlijk is in de voetbalwereld. Hij is vermaard om zijn vermogen een team te formeren. Daarvoor moet je de tijd nemen en samenwerken. Je kunt de beste voetballers bij elkaar zetten, maar als ze niet met elkaar door één deur kunnen wordt het lastig om tegen een gemotiveerd team te winnen.

Foppe de Haan zaal

Grootte:

50m²

Zaalopstellingen en capaciteit:

Block

16

Theater

30

U-vorm

13

Cabaret

20

Tarieven:

1 dagdeel:

175

2 dagdelen:

225

3 dagdelen:

275

Onze zalen, met een accommodatie voor 6 tot 350 personen, bieden alles wat een zakelijke ontmoeting, lunch, congres, presentatie of feestelijke bijeenkomst tot een succes maakt. Daarnaast bieden we 117 moderne hotelkamers waaronder 6 royale suites met bubbelbad, sauna en diverse familiekamers. Nu al een begrip zijn ons restaurant ''Martinus'', de ''Birdy's'' hotelbar en het buffet restaurant ''Us mem''.

Er is ruime parkeergelegenheid voor auto's en bussen en voorzien van meerdere gratis elektrische oplaadpunten. met creativiteit en maatwerk in onze service zullen wij ons uiterste best doen om van elk evenement, vergadering, feest of bijeenkomst een bijzondere gelegenheid te creëren.