Direct naar de contentDirect naar de footer
Ruime zalen
Ruime zalen

Bekijk brochure

Verschillende zaalopstellingen mogelijk

Bekijk brochure

gunstige ligging

Bekijk brochure

De mooiste dag van uw leven in hotel leeuwarden

Bekijk brochure

Powered by GooglePowered by Google

Voor ieder event een geschikte ruimte

Ook in de anderhalve meter-samenleving staan wij voor u klaar! Wilt u op een veilige manier een bijeenkomst organiseren voor uw team of klanten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met 11 zalen bieden wij voor iedere gelegenheid een passende ruimte. Uiteraard werken wij geheel conform de RIVM-richtlijnen en kunt u hierdoor veilig samenkomen. Wilt u een Hybride meeting organiseren? Samen met onze AV partner nemen wij alle zorgen uit handen!

10 multifunctionele zalen met beschikbaarheid tot 700 personen. Door flexibele wanden zijn de zalen met elkaar te combineren.

In al onze zalen is een razendsnelle Wi-Fi verbinding aanwezig

280+ parkeerplaatsen inclusief oplaadpunten. Mogelijkheid tot uitbreiden naar 420 plaatsen.

Het hotel is gelegen aan de rand van Leeuwarden, hierdoor is het makkelijk bereikbaar via de N31 en A32, maar ook met het openbaar vervoer.

Het hotel beschikt over 117 hotelkamers, een wellness/fitnessruimte, 6 boerderijwoningen, een à la carte restaurant, een Live Cooking restaurant en een prachtige hotelbar.

Alle onze vergaderzalen beschikken over de nieuwste AV middelen zoals een beamer met projectiescherm of een 55” TV scherm en een ingebouwde geluidsinstallatie van BOSE.

Ook op 1,5 meter kunt u veilig bij ons vergaderen.

Één van de duurzaamste hotels van Nederland

 • Zalen overzicht

  Zalen overzicht

  Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle zalen hebben een eigen unieke naam. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij uw event.

 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Graag helpen we u met het organiseren van uw event. We denken graag mee over welke zaal u nodig heeft en welk arrangement hier het beste bij past. We kunnen u hier een uitgebreide offerte van toesturen.

''JE VOELT JE HIER GEZIEN EN VERWEND!''

Mede door het enthousiasme en de flexibiliteit van het personeel was ons medewerkerscongres een groot succes. Maar ook door de sfeervolle inrichting en de culinaire verzorging maakt dat wij terug blijven komen. Ook voor kleinschalige evenementen. Je voelt je hier gezien en verwend!

 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Altijd op de hoogte blijven?