Diverse koude gerechtjes waaronder ;
Rustieke broden met boter, olijfolie en maldonzout
Gerookte zalm
Salade van kreeft
Hollandse garnalen
Tonijn tataki met wakame chuka
Carpaccio van ossenhaas met gerookte amandelen
12 maanden gerijpte serranoham in de klem
Vitello tonato
Gemarineerde groentes
***
Een fingerfood gedeelte bestaande uit;
Sushi
Escabeche makreel met kaviaar
Kipspies met oosterse dressing
Bitterbal met kreeft
***
Diverse samengestelde salades en rauwkost schotels
***
Een warm gedeelte bestaande uit;
Getrancheerde ossenhaas met truffeljus
Gebakken zalm met chimichurri
Gestoomde kabeljauw met schaaldierensaus
Gebraiseerde kalfswang
Filet poulet label rouge met paddenstoelensaus
Geroosterde groentes
***
Uiteraard presenteren wij hier aardappel – en rijstgarnituren bij.
***
Het nagerecht bestaat uit etagères vol verrukkelijk zoete zaligheden welke op het buffet
worden gepresenteerd