Direct naar de contentDirect naar de footer
Hou een congres in onze grote Friesland zaal
Hou een congres in onze grote Friesland zaal

Congres

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw congres? Van der Valk Hotel Leeuwarden verzorgt uw congres tot in de puntjes. Onze zalen hebben een maximale capaciteit van 660 personen in theateropstelling, hier kunnen tevens tot 5 break-out zalen bij gereserveerd worden.

Tijdens uw congres worden de deelnemers verzorgd met onbeperkt koffie, thee, water, frisdranken en diverse lekkernijen uit de foyer, een uitgebreid lunchbuffet en kunnen zij gebruik maken de nieuwste AV middelen en gratis Wifi. ’s Avonds kunnen wij ook een spetterend (Live Cooking) buffet verzorgen of kunnen zij napraten tijdens een gezellige borrel.

Organiseert u een meerdaags congres? Dan kunnen de deelnemers bij ons blijven overnachten in één van de 6 moderne boerderijwoningen & 117 comfortabele hotelkamers.

Met bus 28 komen uw gasten eenvoudig vanaf Leeuwarden station naar ons hotel, waar zij uitstappen bij halte Techum, Vanaf deze halte is het nog ongeveer 10 minuten lopen.

Ook per auto zijn wij goed bereikbaar, Van der Valk Hotel Leeuwarden is gelegen op steenworp afstand van de snelwegen A32 en N31 en u kunt gratis parkeren op eigen terrein, met oplaadmogelijkheden.

U en uw (internationale) gasten staan centraal, ons Banquet team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

 • Zalen overzicht

  Zalen overzicht

  Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle zalen zijn te vinden op de eerste en tweede etage. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij uw event.

 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

 • Kamer boeken?

  Kamer boeken?

  In één van de 117 hotelkamers of één van de 6 boerderijwoningen geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

AV Middelen

AV Middelen

Alle zalen beschikken over daglicht en de nieuwste AV middelen zoals een beamer met groot projectiescherm en BOSE geluidsinstalaties. Onze boardrooms beschikken over 55" TV schermen en BOSE geluidsinstalaties.

Verder lezen
Samenwerking Showrent

Samenwerking Showrent

Voor alle extra materialen en technische ondersteuning kunnen wij bij onze partner terecht, voor en tijdens een evenement. Door onze jarenlange samenwerking kennen zij alle ins en outs van ons hotel en zijn zij een zeer betrouwbare partner geworden. De AV middelen van onze partner sluiten perfect aan op onze eigen installatie en zullen (indien gewenst) worden bedient door een ervaren technicus.

AV middelen en Hybride events
Wij staan voor u klaar