Direct naar de contentDirect naar de footer
Zalen voor uw wedstrijdbesprekingen

of die kunnen dienen als dokters –of fysioruimte.

genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet

Sportgroepen

Ook wanneer u onderweg bent naar een wedstrijd kunt u bij ons genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet.

De sporters verblijven in één van onze 6 moderne boerderijwoningen & 117 comfortabele hotelkamers en genieten ’s ochtends van een heerlijk (aangepast) ontbijtbuffet. Tevens kunnen wij diverse aangepaste lunch –en dinerbuffetten verzorgen. Onze Keukenbrigade is opgeleid om een geheel verantwoord buffet te kunnen bereiden.

Ook hebben wij 10 zalen waar de wedstrijdbesprekingen kunnen plaatsvinden of die kunnen dienen als dokters –of fysioruimte.

Een wasserij kan natuurlijk niet ontbreken, de vuile sportkleding kan ´s morgens bij de receptie worden afgegeven en zal dan de volgende dag geretourneerd worden.

De perfecte ligging, nabij verschillende uitvalswegen, maakt dat wij de ideale locatie zijn voor uw sportgroep. Ook beschikken wij over een ruim parkeerterrein waar uw bus gratis kan parkeren.

 • Fitnessruimte

  Fitnessruimte

  Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk sporten bij Van der Valk Hotel Haarlem. Maak gebruik van onze moderne fitnessapparatuur om in vorm te blijven.

 • Kamer boeken?

  Kamer boeken?

  In één van de 117 hotelkamers of één van de 6 boerderijwoningen geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

 • Brochure

  Brochure

  Benieuwd naar alle mogelijkheden. Bekijk hier onze brochure.

Wij staan voor u klaar