Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportief in Leeuwarden

Wandelen, fietsen, er is genoeg te beleven in en rondom Leeuwarden. Een prachtige stad, vele routes en een prachtig Nationaal Park dichtbij.

EROP UIT MET DE FIETSEROP UIT MET DE FIETSKnooppuntenroutes fietsen in Friesland is al even mogelijk via fietsroutenetwerken. Stel je eigen fietsroute samen aan de hand van knooppunten en ontdek Friesland op de fiets.Stadswandeling Leeuwarden

Stadswandeling Leeuwarden

Waarom staat de Oldehove scheef? Waar werd de Waag vroeger voor gebruikt? Waarom staan er schelpen op de putdeksels in de Sint Jacobsstraat? Wie was Mata Hari? Wie woonden er in het Stadhouderlijk Hof en Luilekkerland? En waar zijn de joodse kinderen gebleven? Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens twee stadswandelingen van elk een uur. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar: www.aguidetoleeuwarden.nl

Nog meer sportieve activiteiten

  • Nog meer sportieve activiteiten

    Stand Up Paddling Leeuwarden

    SUP oftewel Stand up paddling is op dit moment de snelstgroeiende watersport? Bij SUPpen sta je op een grote surfplank en beweeg je jezelf voort door te paddelen. Omdat SUP naast een peddel/surf sport ook een balanssport is, kom je tijdens een SUP tocht mentaal helemaal tot rust. Benieuwd naar de mogelijkheden in Leeuwarden?

  • Nog meer sportieve activiteiten

    Zeilen in Friesland

    In een zeilboot de Friese meren trotseren? Of de jeugd laten leren zeilen in een optimist zeilbootje? Het is allemaal mogelijk in het natuurgebied het mooie natuurgebied de Grote Wielen. Benieuwd naar de mogelijkheden?