Direct naar de contentDirect naar de footer
PSSST... KOM PROEFSLAPEN!
PSSST... KOM PROEFSLAPEN!

Kom als eerste slapen in onze boerderijwoningen!

Actievoorwaarden

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden om elke 3 week vanaf 25 september 2020 bekendgemaakt. Per 3 week zullen er ook 3 winnaars zijn. Dit zal gebeuren via onze socialmediakanalen; Facebook Hotel Leeuwarden, Instagram @hotelleeuwarden en onze website www.hotelleeuwarden.nl. Aanvullende informatie voor de winnaars worden verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u 1 overnachting exclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting aan in een luxe boerderijwoning van Hotel Leeuwarden. Houd er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbar koste niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn. De boerderijwoningen zijn geschakelde woningen. Deze zijn te bereiken via een aparte ingang. De woningen zijn te vinden naast het hotel.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Alle winnaars ontvangen 5 mogelijke aankomstdagen waaruit zij mogen kiezen.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten in onze boerderijwoning terwijl u het test! Ons boerderijwoningen verkeren in de openingsfase. Daarom vragen wij u om als een van de eerste gasten uw feedback m.b.t. de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Gedurende uw verblijf vragen wij u een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast hopen wij dat u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media zal delen.

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer worden geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren op een datum buiten de aangegeven proefslaap-periode. Helaas is het niet mogelijk om buiten de door ons opgestelde periode te verblijven.
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met een of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • Heeft u gewonnen? Wij nemen contact met u op over de 5 mogelijke aankomstdagen.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende periode zullen er verschillende openingsacties worden aangeboden. Houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten.
  • Huisdieren niet toegestaan
  • De winnaar dient minimaal 21 jaar oud te zijn
  • Roomservice en ontbijt op bed niet mogelijk