Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Carpaccio

    Met rucola, knolselderij, oude kaas en basilicummayonaise

    *Grote variant +€2,50

  • Gerookte zalm

    Noorse zalm met komkommer, mierikswortel, radijs en kropsla

    *Grote variant +€2,50

  • Hollandse garnalen cocktail

    Groene appel, knolselderij, citroen en cocktailsaus

    Supplement: €2,50

  • carpaccio van courgette *

    Met ricotta, granaatappel en groene kruiden

    * Vegetarisch
  • Champignon toast

    Geserveerd met kruidenboter, prei, sjalot en bosui

  • Broodplankje *

    Stokbroodje geserveerd met smeersels en kruidenboter

    * Vegetarisch
  • Tomatensoep (ook als vegetarische variant te bestellen) *

    Crème van tomaat met gehaktballetjes en room

    * Vegetarisch
  • Groentesoep (ook als vegetarische variant te bestellen) *

    Met draadjesvlees en grove soepgroenten

    * Vegetarisch
  • Mosterdsoep (ook als vegetarische variant te bestellen) *

    Met beenham en bieslook

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Varkenshaas

    Met champignonroomsaus

  • Tournedos

    Met gebakken champignons en pepersaus

    Supplement €7,00

  • Ossenhaasspies

    Met ketjapsesamsaus en oosterse noedels

  • Beefburger

    Geserveerd met gegrilde maïskolf en gefrituurde uienringen

  • Klassieke Schnitzel

    Keuze uit champignonroomsaus/pepersaus/stroganoffsaus

    Grote variant +€2,50

  • Wiener schnitzel

    Geserveerd met preiselbeeren compote en citroen

    Grote variant +€2,50

  • Boerenschnitzel

    Met gebakken ui, champignons, spek en gegratineerd met kaas

    Grote variant +€2,50

  • kipspies

    Met zoetzure groenten, seroendeng en satésaus

  • Slibtong

    Met remouladesaus en gewokte groenten

  • Gebakken zalm

    Met geroosterde zomergroente, basilicum en citroen

  • Gepocheerde zalm

    Geserveerd met zomergroente en hollandaise saus

  • Zeetong

    À la meunière (houdt u s.v.p. rekening met een langere bereidingstijd)

    Supplement: €12,50

  • Veganburger *

    Met tomatenchutney en zoete aardappelfriet

    * Vegetarisch
  • Ravioli van spinazie *

    Met rucola en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Vegetarische Chili sin carne *

    Geserveerd met verschillende boonsoorten en maïs

    * Vegetarisch
Nagerecht

Nagerecht

een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame blanche

    Vanilleroomijs, slagroom en chocoladesaus

  • klassieke vruchtensorbet

    Geserveerd met vers fruit en sorbetijs

  • Crème brûlée

    Van vanille en witte chocolade

    Supplement: €1,50

  • Friandises

    Met zoete lekkernijen en 3 kleine glaasjes likeur

    Supplement: €1,50

  • Aardbeien coupe

    Met verse aardbeien, vanille ijs en slagroom

  • Mond vermaakje

    Klein ijsje ‘’om mee te doen’’ van vanille ijs en slagroom

  • Kinderijsje

    Een Toekibeker gevuld met vers fruit, ijs en een toefje slagroom