Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

De keukenbrigade, onder leiding van chef de cuisine Henk Jongman, werkt elke dag vol passie, enthousiasme en aandacht aan (h)eerlijke gerechten. U bent te allen tijde van harte welkom in de keuken om een kijkje te nemen.

Diner

Diner

Voorgerechten

  • Carpaccio

    met rucola, oude kaas, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise

    12,75
  • Gerookte zalm en paling

    met appel, komkommer en cocktailsaus

    13,50
  • Proeverij

    van diverse voorgerechtjes

    14,50
  • Vega salade

    met linzen, kikkererwten en geitenkaas

    10,50
  • Ham & meloen

    Rauwe ham met meloen en frambozendressing

    10,50
  • Broodplankje

    stokbroodje geserveerd met smeersels en kruidenboter

    5,50

Soepen

  • Mosterdsoep

    romige soep met stukjes beenham

    6,75
  • Champignonsoep

    met bieslook

    6,75
  • Tomatensoep

    met balletjes

    5,75

Salades

  • Salade Caesar

    Gemengde salade, scharreleitje, Parmezaanse kaas, spek, ansjovismayonaise, gegrilde kipfilet

    11,50
  • Salade gamba

    Gemengde salade, tomaat, komkommer, pittige mayonaise en gemarineerde gamba’s

    13,50
  • Salade Beef

    Gemengde salade, tomaat, komkommer, pittige mayonaise en gebakken ossenhaas

    13,50

Hoofdgerechten

  • Ribeye van de grill

    met pastinaak, asperge en pepersaus

    26,50
  • Kogelbiefstuk

    met champignons en kruidenboter

    19,50
  • Kipspies

    geserveerd met kroepoek, seroendeng en satésaus

    18,50
  • Boerenschnitzel

    met champignons, ui, gebakken spek en kaas

    19,50
  • Beefburger (100% rundvlees)

    met gebakken ui, cheddar, tomaat, sla en zoete ovenaardappel

    16,75
  • Mixed grill

    royale portie gegrild vlees met bijpassende sausjes en kruidenboter

    25,50
  • Kalfslever

    met gebakken champignons, ui en spek

    17,50
  • Gebakken zalm

    met risotto, lentegroenten en witte wijnsaus

    20,50
  • Gebakken zalm, sliptong en gamba

    3 stuks gebakken met remouladesaus

    18,50
  • Fish and chips

    krokante kabeljauwfilet met remouladesaus

    18,75
  • Snoekbaars

    met asperge en wittewijnsaus

    21,00
  • Tikka masala *

    met vegetarische kip, gewokte groenten en tikka marsala saus

    * Vegetarisch
    17,50
  • Veganburger

    met aardappel wedges

    17,50

Desserts

  • Redvelvet

    cake, witte chocolade, vruchtencompote

    8,75
  • Sorbet

    de klassieke vruchtensorbet

    7,75
  • Dame blanche

    vanille roomijs met slagroom en chocoladesaus

    6,75
  • Crème karamel

    met butterscotchijs en banaan

    8,75
  • Frandises

    Koffie of thee met zoete lekkernijen en een klein glaasje likeur

    7,50