Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Geniet van een heerlijke kerstbrunch in restaurant Ús Mem op de 1e etage!

Om 11:00, 11:30 of 12:00 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels en een amuse, waarna u zult genieten van een heerlijk uitgebreid en luxe brunchbuffet, uiteraard met live cooking!

Ter afsluiting van deze heerlijk brunch presenteren wij een spetterend dessertbuffet. De eindtijd van het brunchbuffet is om 14:00 uur.

Tijdens uw brunch zijn er diverse exclusieve verrassingen:

  • Exclusieve kazen bij het dessert

Tevens is er voor de kinderen een speciaal kinderbuffet aanwezig. Beperk beschikbaar (Vol)

Tijdens de kerstbrunch serveren wij dranken uit het Hollands drankassortiment**.

Het kerst brunchbuffet is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (vanaf 10 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk).

Prijzen*:

Volwassenen vanaf 12 jaar: € 52,50

kinderen 4 t/m 11 jaar : € 32,50 (Er zijn diverse kinderactiviteiten, zoals een bioscoop en onder begeleiding eigen koekjes bakken!)

* Graag attenderen wij u op het feit dat de brunch vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.**

Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Om uw kerstbrunch zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 13 december 2021. Na 13 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.