Direct naar de contentDirect naar de footer
MENUKAART

MENUKAART

De keukenbrigade, onder leiding van chef de cuisine Henk Jongman, werkt elke dag vol passie, enthousiasme en aandacht aan (h)eerlijke gerechten. U bent te allen tijde van harte welkom in de keuken om een kijkje te nemen.

Voorgerecht :
Carpaccio € 11,00
Hollandse garnalen cocktail € 11,00
Broodplankje € 5,00
Champignonsoep € 5,00

Hoofdgerecht :
Kalfssukade met rode wijnsaus en puree € 16,50
Black Angus kogelbiefstuk met mini champignons Uienringen en pepersaus € 16,50
Gebakken slibtongetjes 3x met remouladesaus € 16,50
Noedels met gamba’s en wok groenten € 16,50

Dessert :


Sorbet € 6,50
Red velvet € 7,50
Dame blanche € 7,50
Friandises met koffie & likeur naar keuze € 9,00
(liqor 43, Amaretto of Baileys)

Voorgerecht :
Carpaccio € 11,00
Hollandse garnalen cocktail € 11,00
Broodplankje € 5,00
Champignonsoep € 5,00

Hoofdgerecht :
Kalfssukade met rode wijnsaus en puree € 16,50
Black Angus kogelbiefstuk met mini champignons Uienringen en pepersaus € 16,50
Gebakken slibtongetjes 3x met remouladesaus € 16,50
Noedels met gamba’s en wok groenten € 16,50

Dessert :


Sorbet € 6,50
Red velvet € 7,50
Dame blanche € 7,50
Friandises met koffie & likeur naar keuze € 9,00
(liqor 43, Amaretto of Baileys)