Direct naar de contentDirect naar de footer

Moederdagbrunch

Tafel aanvragen

Verwen met Moederdag de belangrijkste vrouw in uw leven met een heerlijke brunch in Hotel Leeuwarden.

Laat uw moeder zich speciaal voelen terwijl ze geniet van heerlijke gerechten, omringd door de warme sfeer in ons restaurant. Van smaakvolle voorgerechten tot verrukkelijke desserts, elk gerecht wordt bereid met verse ingrediënten. Onze chef-koks hebben speciale aandacht besteed aan elk detail om een onvergetelijke smaakervaring te garanderen.

De Moederdagbrunch zal vanaf 11:00 uur gepresenteerd worden op een feestelijke wijze. Er is een scala aan heerlijke voorgerechten, salades, soepen, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De chef-koks zullen een aantal ingrediënten à la minute voor u bereiden. Wij serveren diverse bijgerechten, zoals frites en groentes. De Moederdagbrunch is inclusief Hollands drankenassortiment*.
Tevens is er voor de kinderen een speciaal kinderbuffet aanwezig en zullen er kinderactiviteiten zijn.

Uw reservering komt op aanvraag binnen, zodra u de bevestiging hiervan heeft ontvangen, is de reservering nog niet definitief. De reservering zal pas definitief zijn, zodra wij de betaling hebben ontvangen. De voorwaarden treft u onderaan de pagina.
Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Goed om te weten:
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant (van harte welkom in de hotelbar of lobby)
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren, huiswijnen en koffie/thee en vruchtensappen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 55,00 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 29,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): gratis

Graag attenderen wij u op het feit dat de Moederdagbrunch vooraf voldaan dient te worden. U ontvangt bij uw bevestiging een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 28 april 2024 niet is ontvangen, vervalt u reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 28 april 2024. Na 28 april brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren