Direct naar de contentDirect naar de footer

Moederdaglunchbuffet

Betaling vereist Tafel aanvragen

Op moederdag serveren wij een speciaal lunchbuffet vanaf 12:30 uur tot 14:30 in restaurant Martinus. Het voorgerecht wordt aan tafel uitgeserveerd en vervolgens wordt het buffet geopend.

Er wordt een selectie aan diverse salades, heerlijke koude en warme vlees, vis en vegetarische gerechten en ook een soepenbuffet inclusief stokbrood geserveerd. Tenslotte serveren wij een heerlijk nagerecht uit aan tafel. Het moederdaglunchbuffet is inclusief onbeperkt café crème, cappuccino, espresso en thee, jus d'orange, melk en tafelwater.

Wilt u reserveren voor een groep groter dan 10 personen? Dit kunt u telefonisch in orde maken via de receptie. Telefoonnummer: 058-8200100.

Tarieven

· Volwassenen: € 42,50 p.p.
· Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 19,50 p.p. (Er is tijdens onze lunch geen kinderanimatie aanwezig, wel zorgen wij voor een leuke kleurplaat)

Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 9 mei 2022 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 9 mei 2022 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 dagen voor de activiteit. Hierna brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren