Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Sinterklaas brunch

Tafel aanvragen

Op zondag 28 november presenteren wij vanaf 12.00 een gezellige Sinterklaasbrunch in het Live Cooking restaurant ÚS MEM. Uiteraard komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan Van der Valk hotel Leeuwarden. Samen met zijn pieten zal hij de kinderen een gezellige middag bezorgen met van 14.30-15.00 een speciale meet and greet!

U wordt bij aanvang op feestelijke wijze ontvangen met een glas bubbels. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij in Sinterklaassferen aan u presenteren.

Tijdens het buffet treft u een verscheidenheid aan heerlijke voorgerechten, salades, soep en koude en warme vlees- en visspecialiteiten. Tevens serveren wij frites, verse groentes, stokbrood en bereiden onze koks à la minute diverse soorten vlees en vis voor u. Voor de kinderen is er een speciaal "kinderbuffet" samengesteld met o.a. poffertjes, frites en snacks.

Als afsluiter serveren wij een spetterend dessertbuffet.

De Sinterklaasbrunch is inclusief koffie, thee, vruchtensappen, mineraalwater, melk en karnemelk.

Natuurlijk staan de kinderen centraal. Zij kunnen zich vermaken in de kinderkeuken, waar onder begeleiding pepernoten worden gebakken. Ook is er voor de kinderen de kinderbioscoop met deze keer een spannende Sinterklaasfilm. Tot slot laten wij de kinderen natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Voor alle kinderen heeft de Sint een kleinigheidje meegenomen..

Prijsinformatie:

€ 37,50 per persoon

€ 19,50 per kind (4 t/m 12 jaar)

* Graag attenderen wij u op het feit dat de Sinterklaas brunch vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.

Kosteloos annuleren mogelijk tot 21 november 2021. Na 21 november brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten