Direct naar de contentDirect naar de footer

Nieuwjaarsbrunch

Geniet van een heerlijke nieuwjaarsbrunch in restaurant Ús Mem op de 1e etage!

Om 12:00 of 12:30 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels. Onze keukenbrigade heeft wederom een heerlijk en rijk gevarieerd buffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten. Begin met een heerlijke soep naar keuze gevolgd door diverse koude voorgerechten en salades. Vanuit onze live-cooking keuken worden de heerlijkste hoofdgerechten gepresenteerd passend bij het seizoen. Als afsluiting bieden wij een spetterend dessertbuffet.

Tijdens deze brunch serveren wij dranken uit het Hollands drankassortiment**.

De nieuwjaarsbrunch is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (vanaf 10 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk).

Prijzen*:

Volwassenen vanaf 12 jaar: € 49,50

kinderen 4 t/m 11 jaar : € 29,50 (Er zijn diverse kinderactiviteiten, zoals een bioscoop en onder begeleiding eigen koekjes bakken!)

* Graag attenderen wij u op het feit dat de brunch vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.**

Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Om uw brunch zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 24 december 2021. Na 24 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.