Direct naar de contentDirect naar de footer
Phryso zaal

Phryso zaal

Deze zaal is vernoemd naar Phryso, het sierlijke en krachtige Friese paar is een van de parels van Friesland. Maar behalve om zijn statige uiterlijk wordt het Friese paard ook geroemd om zijn karakter: vriendelijk, intelligent met het vermogen zich makkelijk aan te passen en zijn enorme bereidwilligheid om voor mensen te werken. Niet zo gek dat hij al zo lang populair is. Ook dat is inspirerend.

Phryso zaal

Grootte:

45m²

Zaalopstellingen en capaciteit:

Block

12

Theater

28

U-vorm

13

Cabaret

15

Tarieven:

1 dagdeel:

175

2 dagdelen:

225

3 dagdelen:

275

Onze zalen, met een accommodatie voor 6 tot 350 personen, bieden alles wat een zakelijke ontmoeting, lunch, congres, presentatie of feestelijke bijeenkomst tot een succes maakt. Daarnaast bieden we 117 moderne hotelkamers waaronder 6 royale suites met bubbelbad, sauna en diverse familiekamers. Nu al een begrip zijn ons restaurant ''Martinus'', de ''Birdy's'' hotelbar en het buffet restaurant ''Us mem''.

Er is ruime parkeergelegenheid voor auto's en bussen en voorzien van meerdere gratis elektrische oplaadpunten. met creativiteit en maatwerk in onze service zullen wij ons uiterste best doen om van elk evenement, vergadering, feest of bijeenkomst een bijzondere gelegenheid te creëren.