Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Corona maatregelen

Wij nemen hierbij verschillende maatregelen. Zo hebben wij een mogelijkheid om via uw telefoon de menukaart te bekijken zodat u contactloos bij iemand van onze bediening kan bestellen. Ook hebben we een duidelijke routing aangegeven en de tafels in het restaurant ruim opgesteld. Al onze medewerkers zijn HACCP getraind en zorgen er voor dat de gebruikte materialen op de juiste wijze worden gedesinfecteerd.

RESERVEREN IVM DE MAATREGELEN ENKEL MOGELIJK TELEFONISCH VIA 0588200100

Ontbijt

Ontbijt

RESERVEREN IVM DE MAATREGELEN ENKEL MOGELIJK TELEFONISCH VIA 0588200100 Een heerlijke start van de dag! Een vers, uitgebreid en luxe ontbijtbuffet in Hotel Leeuwarden.
Lunch

Lunch

RESERVEREN IVM DE MAATREGELEN ENKEL MOGELIJK TELEFONISCH VIA 0588200100 Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee met gebak. Geniet van de heerlijke, verse gerechten.
Diner

Diner

RESERVEREN IVM DE MAATREGELEN ENKEL MOGELIJK TELEFONISCH VIA 0588200100 Het sfeervolle à la carte restaurant Martinus biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Live Cooking

Live Cooking

IVM DE NIEUWE MAATREGELEN GAAT DE LIVE COOKING VOORLOPIG NIET DOOR. ZODRA DE MAATREGELEN DIT WEER TOELATEN ZAL DIT HIER VERMELD WORDEN.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

IVM DE NIEUWE MAATREGELEN GAAT DE ZONDAGSBRUNCH VOORLOPIG NIET DOOR. ZODRA DE MAATREGELEN DIT WEER TOELATEN ZAL DIT HIER VERMELD WORDEN.
Sinterklaasbrunch to go

Sinterklaasbrunch to go

Helaas gaat onze feestelijke Sinterklaas brunch dit jaar niet door. Wel willen wij als Hotel Leeuwarden u een alternatief bieden om thuis te genieten van een gezellig sinterklaasweekend.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1171 beoordelingen
A.D Tappenden
Hotel Leeuwarden 
The new generation of Van der Valk hotels are excellant and measure up to many hotels that I have stayed in worldwide in the passed 45 years

Wild stoofpot. Excellant. Roy was the medewerker and was excellant