Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Voor onze hotelgasten bieden wij voor ontbijt, lunch en diner een afhaalmogelijkheid aan. Voor lunch en diner zal een menukaart beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Het nuttigen hiervan mag op uw hotelkamer. Verkoop van alcohol is mogelijk tot 20.00 uur.

Niet-hotelgasten

Helaas zijn onze restaurant en bar gesloten voor niet-hotelgasten. Houd u onze website in de gaten wanneer er weer mogelijkheden zijn.

Ontbijt

Ontbijt

Voor ontbijt hebben we een afhaalmogelijkheid. Dit geldt alleen voor hotelgasten.
Lunch

Lunch

Voor lunch hebben we een afhaalmogelijkheid. Dit geldt alleen voor hotelgasten.
Diner

Diner

Voor Diner hebben we een afhaalmogelijkheid. Dit geldt alleen voor hotelgasten.
Live Cooking

Live Cooking

IVM DE NIEUWE MAATREGELEN GAAT DE LIVE COOKING VOORLOPIG NIET DOOR. ZODRA DE MAATREGELEN DIT WEER TOELATEN ZAL DIT HIER VERMELD WORDEN.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

IVM DE NIEUWE MAATREGELEN GAAT DE ZONDAGSBRUNCH VOORLOPIG NIET DOOR. ZODRA DE MAATREGELEN DIT WEER TOELATEN ZAL DIT HIER VERMELD WORDEN.
Moederdag brunchbox

Moederdag brunchbox

Op Moederdag, zondag 9 mei, is het tijd om de liefste moeders massaal te verwennen. Met onze feestelijke Moederdagbrunchbox verwent u haar thuis met een box vol lekkere brunchgerechten en maakt u deze dag nóg specialer. Het enige dat u hoeft te doen is deze online te bestellen en op het gewenste tijdstip op te halen. We hebben voor deze speciale dag een “Drive through” ingericht.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1171 beoordelingen
A.D Tappenden
Hotel Leeuwarden 
The new generation of Van der Valk hotels are excellant and measure up to many hotels that I have stayed in worldwide in the passed 45 years

Wild stoofpot. Excellant. Roy was the medewerker and was excellant