Direct naar de contentDirect naar de footer
Geniet van de lekkerste gerechten in Restaurant Martinus
Geniet van de lekkerste gerechten in Restaurant Martinus

Diner reserveren

Culinair genieten

Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar. Of het nu om een kop koffie gaat, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner; u bent van harte welkom!

Menukaarten

Menukaarten

De keukenbrigade, onder leiding van onze chefkok, werkt elke dag vol passie, enthousiasme en aandacht aan (h)eerlijke gerechten. Op deze pagina vindt u al onze menukaarten op een rijtje. Eet smakelijk!

Bekijk onze menukaarten
Birdy's bar

Birdy's bar

Onze hotelbar is de ideale plek om gezellig even bij te kletsen. Formeel of informeel, wij bieden u de beste service. Liever een hapje eten? Ook dit is mogelijk in onze sfeervolle lounge. Bij terugkomst na een dagje Leeuwarden hebben wij de koffie voor u klaar staan!

Meer informatie
Musical De Tocht

Musical De Tocht

Wilt u Musical De Tocht bezoeken en vooraf nog dineren? Reserveer een tafel in restaurant Martinus om zeker te zijn van een plek. U kunt al vanaf 16.00 uur plaatsnemen voor het diner.
Vanuit het hotel bent u ongeveer 10 minuten met de auto bij het Friso Theater. Houdt u wel rekening met drukte bij het parkeren?

Reserveer
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,4
2544 beoordelingen
Iedere keer weer een belevenis. Heerlijke gerechten , bereid door gezellig personeel, met verstand van bereiding van gerechten.
Hotel Leeuwarden Ferry & Marga de boer 

Alles op het buffet is een traktatie, de keuze is reuze. En alles wordt prima aangevuld. Alles super vers. We zien al weer uit na naar de volgende brunch of livecooking.