Direct naar de contentDirect naar de footer
Geniet van de lekkerste gerechten in Restaurant Martinus
Geniet van de lekkerste gerechten in Restaurant Martinus

Diner reserveren

Culinair genieten

Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar. Of het nu om een kop koffie gaat, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner; u bent van harte welkom!

Menukaarten

Menukaarten

De keukenbrigade, onder leiding van onze chefkok, werkt elke dag vol passie, enthousiasme en aandacht aan (h)eerlijke gerechten. Op deze pagina vindt u al onze menukaarten op een rijtje. Eet smakelijk!

Bekijk onze menukaarten
Birdy's bar

Birdy's bar

Onze hotelbar is de ideale plek om gezellig even bij te kletsen. Formeel of informeel, wij bieden u de beste service. Liever een hapje eten? Ook dit is mogelijk in onze sfeervolle lounge. Bij terugkomst na een dagje Leeuwarden hebben wij de koffie voor u klaar staan!

Meer informatie
Musical De Tocht

Musical De Tocht

Wilt u Musical De Tocht bezoeken en vooraf nog dineren? Reserveer een tafel in restaurant Martinus om zeker te zijn van een plek. U kunt al vanaf 16.00 uur plaatsnemen voor het diner.
Vanuit het hotel bent u ongeveer 10 minuten met de auto bij het Friso Theater. Houdt u wel rekening met drukte bij het parkeren?

Reserveer
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,4
2611 beoordelingen
Alle beoordelingen
Goed en lekker eten
Hotel Leeuwarden Klaas 

Lekker gegeten en een goede vriendelijke bediening. De sfeer was goed, gemoedelijk met name door de (vrije) aanwezigheid van jonge kinderen (dit is géén kritiek maar positief bedoeld). De gerechten die we hebben besteld waren (1) Tomatensoep en varkenshaasje en (2) Gamba's en Vis en chips waren beide goed. Dus in feite geen "minder goed" opmerking. Helaas weten we het tafelnummer en de naam van de vriendelijke dame niet maar wij zaten in het deel met de "roze" bekleding.