Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke gelegenheid een gepaste zaal
Voor elke gelegenheid een gepaste zaal
Powered by GooglePowered by Google

Dé plek voor meetings & events

Dé perfecte vergaderlocatie ideaal gelegen aan de A32/A31/N31 afrit Leeuwarden op steenworp afstand van het centrum. De multifunctionele zalen, met moderne AV apparatuur, verdeeld over 2 etages en de bereikbaarheid maakt het hotel bijzonder geschikt voor zakelijke ontmoetingen, congressen en feestelijke bijeenkomsten. Naast een gratis en ruim parkeerterrein, 117 hotelkamers, restaurant en sfeervolle bar, maakt dit Hotel Leeuwarden een mooie locatie in Friesland.

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht

Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen, waarbij elke verdieping een eigen foyer heeft. Bekijk hier welke zalen we hebben en welke zaal het beste past bij u.

Bekijk
Overnachten

Overnachten

Wilt u na een drukke vergadering niet meer naar huis rijden? Of wilt u na een groot evenement niet meer met het openbaar vervoer terug? Blijf dan overnachten in één van onze ruime kamers.

Bekijk
Offerte aanvragen
''Het heeft meer dan aan de verwachting voldaan en echt iedereen heeft van begin tot einde enorm genoten! Bedankt Hotel Leeuwarden''
Van Omme & De Groot
Wij hebben een hele geslaagde studiedag gehad bij jullie. Veel positieve reacties; eten was goed, zalen waren goed geregeld en gelukkig konden we ter plekke nog een extra ruimte beneden erbij betrekken. Dank voor jullie inspanningen!
Firda - Renate Jelsma-Bandstra
Namens ons team wil ik jullie hartelijk bedanken voor de top ontvangst met bijbehorend diner afgelopen donderdag. Leuke, vlotte bediening en heerlijk eten. We hebben daarna een mooie avond gehad bij de musical.
Jan van der Hoorn Schaatssport - Rick van der Hoorn
Heel hartelijk dank voor het leuke verjaardagsfeest dat ik bij jullie heb mogen vieren. De ontvangst, bediening en het eten en drinken was heel goed geregeld. Zeker een aanrader voor een volgend keer.
Jo arts
Een vrolijk versierd vertrek, medewerkers die alles voor ons wilden doen en heerlijk eten en drinken. Het was met recht een feestje! Namens mijn schoonmoeder, hartelijk dank!! Wij komen vast weer en zullen dit aan andere belangstellenden zeker doorgeven.
Annelieke Leijstra
Wij hebben een mooie bijeenkomst bij u gehad ter afsluiting van de Ver. Het Bovenlands Paard. Er was een fijn hoekje voor ons gereserveerd en de mensen die ons naar die plek geleidden en de bediening was tot volle tevredenheid!! Hartelijk dank voor alles!!
Gerda Fokkema

De voordelen van Hotel Leeuwarden

  • 9 multifunctionele zalen

  • Ideaal gelegen aan de rand van Leeuwarden

  • Alle zalen zijn voorzien van de nieuwste AV middelen

  • Groot parkeerterrein