Direct naar de contentDirect naar de footer
Boerderijwoningen in Buma State
Boerderijwoningen in Buma State

Hotel chique met alle vrijheid van een luxe woning

De schakelwoningen zijn gelegen in de monumentale boerderij direct naast het hotel. De fraaie State dateert uit 1870 en biedt een bijzonder onderkomen voor een gezellige gezinsvakantie of voor een langer verblijf. Te reserveren voor een verblijf vanaf 3 nachten.

Elke woning is volledig gemeubileerd met een modern ingerichte keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. In het gebouw is gratis wifi en uw auto kunt u centraal parkeren. Naast het gebouw ligt een aanlegsteiger. Hier kunt u komen vanuit open water met een smalle boot.

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en handdoeken liggen voor u klaar.

''WAT EEN PRACHTIGE HOTELBOERDERIJ!''

Van alle gemakken voorzien, prachtig ingericht, veel ruimte en luxe. Super! Super dat er een volwaardige keuken in zit, die je kunt gebruiken.

- Familie Bakker

Voor het hele gezin

Voor het hele gezin

Onbezorgd genieten in een vakantiewoning voor het hele gezin. Deze luxe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Alle vakantiewoningen hebben een grote woonkamer met open keuken. Er even heerlijk tussenuit in Leeuwarden. In alle woningen is een kinderstoel aanwezig. Een babybedje kan worden bijgeboekt.

Een comfortabele vakantiewoning

Een comfortabele vakantiewoning

Wij bieden u een comfortabele vakantie in één van onze luxe boerderijwoningen. Samen genieten in een 2, 4 of 6 persoonswoning. De boerderijwoningen liggen aan de rand van de Friese hoofdstad Leeuwarden. De woning is een perfecte uitvalsbasis om al het moois van Friesland te bezichtigen. Kijk op onze omgeving pagina voor tips.

Hotel chique