Direct naar de contentDirect naar de footer
Wim Anker zaal

Wim Anker zaal

Deze zaal is vernoemd naar een van Nederlands bekendste strafpleiter. Samen met zijn eeneiige tweelingbroer Hans Anker is Wim Anker geboren in 1953. De gebroeders zijn samen in 1991 een strafrechtadvocaten kantoor begonnen. De beide broeders zijn met name bekend geworden door de grote zaken die de gebroeders hebben afgehandeld.

Grootte:

50m²

Zaalopstellingen en capaciteit:

Block

18

Boardroom

18

Theater

35

Tarieven:

1 dagdeel:

175

2 dagdelen:

225

3 dagdelen:

275

Onze zalen, met een accommodatie voor 6 tot 350 personen, bieden alles wat een zakelijke ontmoeting, lunch, congres, presentatie of feestelijke bijeenkomst tot een succes maakt. Daarnaast bieden we 117 moderne hotelkamers waaronder 6 royale suites met bubbelbad, sauna en diverse familiekamers. Nu al een begrip zijn ons restaurant ''Martinus'', de ''Birdy's'' hotelbar en het buffet restaurant ''Us mem''.

Er is ruime parkeergelegenheid voor auto's en bussen en voorzien van meerdere gratis elektrische oplaadpunten. met creativiteit en maatwerk in onze service zullen wij ons uiterste best doen om van elk evenement, vergadering, feest of bijeenkomst een bijzondere gelegenheid te creëren.