Direct naar de contentDirect naar de footer
Ruime zalen
Ruime zalen

Bekijk brochure

Verschillende zaalopstellingen mogelijk

Bekijk brochure

gunstige ligging

Bekijk brochure

De mooiste dag van uw leven in hotel leeuwarden

Bekijk brochure

Powered by GooglePowered by Google

ALLE ZAALMOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ

Van der Valk Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de A32 / A31 afrit Leeuwarden op steenworp afstand van het centrum. De bereikbaarheid maakt het hotel bijzonder geschikt voor zakelijke ontmoetingen, lunches, congressen en feestelijke bijeenkomsten.

Bekijk hier onze brochure voor alle mogelijkheden.

Vele mogelijkheden

 • De zalen

  De zalen

  Hotel Leeuwarden beschikt over 10 verschillende zalen. Elke zaal heeft zijn eigen mogelijkheden en naam. Iedere zal is vernoemd naar een bekende Friese inspirator.

  Bekijk de verschillende zalen
 • Vergaderingen

  Vergaderingen

  Hotel Leeuwarden is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

  Lees Meer
 • Congres

  Congres

  Een grootschalig congres is door de gunstige ligging en ruime parkeergelegenheid realiseerbaar bij Hotel Leeuwarden. U krijgt altijd precies de vorm en uitstraling die u wenst.

  Lees meer
 • Bruiloft

  Bruiloft

  Wij staan graag klaar om u tijdens uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te bezorgen! Wij nemen een hoop werk uit handen, zodat u op de dag zelf alleen nog maar kunt genieten en zich geen enkele zorgen hoeft te maken.

  Lees meer
 • Feest op maat

  Feest op maat

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat. Zodat u optimaal kan genieten tijdens uw feest.

  Lees meer
 • Condoleance

  Condoleance

  Bij een overlijden komen veel dingen op u af en na de uitvaart heeft u de mogelijkheid om samen met de nabestaanden, familieleden en vrienden uw dierbare te herdenken.

  Lees Meer

Wij staan voor u klaar