Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

ā€‹

Ontbijt

Ontbijt

Bij Hotel Leeuwarden verwelkomen we u elke ochtend met een royaal ontbijtbuffet, zorgvuldig samengesteld om uw dag met smaak en energie te beginnen.
Lunch

Lunch

Ons restaurant Martinus is de ideale plek voor een heerlijke lunch of een kop koffie of thee met gebak. Geniet van de heerlijke en verse gerechten!
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant Martinus biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Live Cooking

Live Cooking

Het Live Cooking buffet bevindt zich in ons restaurant Ús Mem op de eerste etage Kom genieten van een fantastische avond tijdens het Live Cooking dinerbuffet in Hotel Leeuwarden.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Kom genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch in restaurant Ús Mem op de eerste etage. Begin de zondag goed bij Hotel Leeuwarden.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur een heerlijk buffet met lunchgerechten inclusief koffie, thee, melk en jus dā€™ orange.
Dinerdeal

Dinerdeal

Reserveer nu de dinerdeal voor maar ā‚¬ 44,50 per persoon. De dinerdeal bestaat uit een driegangen keuzediner.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,4
2611 beoordelingenAlle beoordelingen
Klaas
Hotel Leeuwarden 
Goed en lekker eten

Lekker gegeten en een goede vriendelijke bediening. De sfeer was goed, gemoedelijk met name door de (vrije) aanwezigheid van jonge kinderen (dit is géén kritiek maar positief bedoeld). De gerechten die we hebben besteld waren (1) Tomatensoep en varkenshaasje en (2) Gamba's en Vis en chips waren beide goed. Dus in feite geen "minder goed" opmerking. Helaas weten we het tafelnummer en de naam van de vriendelijke dame niet maar wij zaten in het deel met de "roze" bekleding.