Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte lunch

Tafel aanvragen

Ons restaurant Martinus is de ideale plek voor een heerlijke lunch of een kop koffie of thee met gebak. Geniet van de heerlijke en verse gerechten!

Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom om plaats te nemen het restaurant. De menukaart staat laat u gerechten zien waarbij het water bij u in de mond loopt. Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Dat maakt ons restaurant en lounge de ideale plek voor een heerlijke lunch of een kop koffie met gebak. Vanuit onze lounge heeft u een prachtig uitzicht over de weidse omgeving Leeuwarden. De lunch wordt geserveerd tot 17:00 uur.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren
U bent van harte welkom in ons restaurant! We raden aan om een tafel te reserveren voor uw à la carte lunch via het kader rechts bovenin, 058-8200100 of info@leeuwarden.valk.nl.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 10 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 10 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Goed om te weten:
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant (van harte welkom in de hotelbar of lobby).
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren