Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

Kom ook tijdens de feestdagen naar Van der Valk Hotel Leeuwarden. Geniet van één van onze heerlijke activiteiten!

Blijft u ook overnachten? Boek dan een speciaal kerstarrangement.

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet van een heerlijke kerstbrunch in restaurant Ús Mem op de 1e etage!
Kerst Lunchbuffet

Kerst Lunchbuffet

Geniet van een heerlijke kerst lunchbuffet in restaurant Martinus op de begane grond.
Kerst Live Cooking

Kerst Live Cooking

Beide kerstdagen presenteren wij vanaf 17.30 uur een keur aan smaakvolle gerechten in onze luxe open keuken. Uniek is dat onze koks uw gerechten à la minute bereiden.
Kerstdiner

Kerstdiner

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag kun u genieten van een smakelijk en luxueus 4-gangen kerstmenu! Onze keukenbrigade heeft een uitgebreid kerstmenu samengesteld met meerdere keuzes per gang.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1171 beoordelingen
Clasina
Hotel Leeuwarden 
Genieten met fijn gezelschap

Al meerdere keren geweest. Iedere keer weer lekker en genieten. Houd dit niveau vast. Steeds meer mensen "ontdekken" jullie restaurant en het lunchbuffet. Ik weet zo, dat een aantal collega's na de door mij gekozen afscheidslunch bij jullie, dit later nogeens dunnetjes bij jullie hebben overgedaan. Voor mij een compliment met betrekking tot de keuze van soort eten en voor jullie het compliment, dat het in goede smaak viel omdat het heel goed in orde was. Maar ook andere contacten van mij weten jullie steeds meer te vinden.

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Kom genieten in de sfeervolle ambiance van Hotel Leeuwarden. Een heerlijk luxe 4-gangen kerstdiner en uitgebreid kerstontbijt, U beleeft het allemaal in Leeuwarden.

Arrangementen
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 28 november presenteren wij vanaf 12.00 een gezellige Sinterklaasbrunch in het Live Cooking restaurant ÚS MEM. Uiteraard komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan Van der Valk hotel Leeuwarden. Samen met zijn pieten zal hij de kinderen een gezellige middag bezorgen met van 14.30-15.00 een speciale meet and greet!

Bekijken en reserveren