Direct naar de contentDirect naar de footer
Geniet met kerst bij Hotel Leeuwarden
Geniet met kerst bij Hotel Leeuwarden

Kerst

Kom tijdens de kerstdagen naar Van der Valk Hotel Leeuwarden. Geniet van één van onze heerlijke activiteiten! Dit jaar beginnen de kerstactiviteiten bij ons al op 23 december.

Wij kunnen niet wachten om u met kerst te verwelkomen!

Arrangementen

 • Live Cooking kerstarrangement 2-daags (volgeboekt)

  Live Cooking kerstarrangement 2-daags (volgeboekt)

  U wordt feestelijk ontvangen met Glühwein en warme chocolademelk in onze hotelbar waarbij het hotel versierd is met gezellige kerstdecoratie. Geniet van een overnachting inclusief kerstontbijt en Live Cooking kerstdiner. Een kerst om niet te vergeten! Reserveer snel het kerstarrangement met aankomst op 25 of 26 december.

 • Luxe viergangen arrangement 2-daags

  Luxe viergangen arrangement 2-daags

  Kerst vieren doet u bij Van der Valk Hotel Leeuwarden. Tijdens één van de mooiste tijden van het jaar kunt u bij ons komen overnachten met dit heerlijke kerstarrangement. U wordt feestelijk ontvangen met Glühwein en warme chocolademelk en geniet van een overnachting inclusief kerstontbijt en een luxe viergangendiner. U kunt dit kerstarrangement reserveren op 25 of 26 december.

 • Kerstarrangement 3-daags (volgeboekt)

  Kerstarrangement
  3-daags (volgeboekt)

  De feestdagen goed beginnen doet u bij Hotel Leeuwarden. U wordt feestelijk ontvangen met Glühwein en warme chocolademelk op 25 december. Na een heerlijke viergangen kerstdiner, kunt u tot rust komen in uw ruime kamer en de volgende ochtend genieten van een kerstontbijt. De tweede avond neemt u plaats in het restaurant op de eerste etage voor een uitgebreid kerst Live Cooking diner. Tenslotte, sluit u uw kerstverblijf af met een tweede kerstontbijt.

Activiteiten

 • Kerstbrunch

  Kerstbrunch

  Geniet met de feestdagen op 25 of 26 december van ons luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen in een feestelijke setting met een heerlijk glaasje bubbels!

 • Kerst lunchbuffet

  Kerst lunchbuffet

  Geniet van een heerlijke kerst lunchbuffet in restaurant Martinus op de begane grond. Om 12:00 of 12:30 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting met een glas bubbels, waarna u kunt genieten van een heerlijk uitgebreid en luxe lunchbuffet! U kunt reserveren op 25 of 26 december.

 • Kerstdiner

  Kerstdiner

  Op eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van ons luxe viergangen kerstdiner. U wordt vanaf 16:00 uur ontvangen in een feestelijke setting met een heerlijk glaasje bubbels en amuse!

  Wij presenteren u het luxe viergangen kerstdiner begin december.

 • Kerst Live Cooking (volgeboekt)

  Kerst Live Cooking (volgeboekt)

  Geniet met de feestdagen van ons uitgebreide Live Cooking in kerstsferen. U wordt vanaf 17:30 uur ontvangen in een feestelijke setting met een heerlijk glaasje bubbels! Te reserveren op 25 en 26 december.

Overige activiteiten

 • Overige activiteiten

  23 december

  Op 23 december kunt u een Live Cooking diner ervaren in kerstsferen. U wordt feestelijk ontvangen met een heerlijk glas bubbels waarna u een avond vol culinaire gerechten tegemoet gaat.

 • Overige activiteiten

  24 december

  Op de dag voor kerst serveren wij u een heerlijk uitgebreide brunch in kerstsferen. Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom en ontvangen wij u graag met een glas bubbels.

Voorwaarden

Graag attenderen wij u op het feit dat de kerstactiviteiten vooraf voldaan dienen te worden. U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 11 december 2023 niet is ontvangen, vervalt uw reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 11 december 2023. Na 11 december brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Verras eens iemand met een heerlijk culinair avondje uit in de vorm van een Dinerbon. Van sterrenrestaurant tot eetcafé en van tapas tot pannenkoeken: er is voor elk wat wils! Bij de meeste Van der Valk Hotels kunt u deze inleveren. Kijk voor meer informatie op de website van Dinerbon.

Lees meer