Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Tafel aanvragen

Kom genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch in restaurant Ús Mem op de eerste etage. Begin de zondag goed bij Hotel Leeuwarden.

Graag verwelkomen wij u op een feestelijke manier met een glas bubbels. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij in onze open keuken presenteren. U heeft onbeperkt keuze uit de meest uiteenlopende lekkernijen en onbeperkt drankjes uit het Hollands drankenassortiment.* U bent vanaf 11:30 uur van harte welkom om culinair te genieten. Het buffet sluit om 14:00 uur.

De brunch bestaat uit:
- Ruim assortiment aan luxe broodsoorten, beleg en zoete lekkernijen
- Saladebuffet met ruime keuze aan frisse salades en dressings
- Voorgerechtenbuffet met onder andere carpaccio, huisgemaakte soep en gerookte vissoorten
- Vis en vleesspecialiteiten à la minute bereid begeleidt door groenten, aardappelgarnituren en diverse bijgerechten
- Voor de kinderen een apart kinderbuffet met frietjes, snacks en poffertjes
- Uitgebreid dessertbuffet
- Inclusief dranken uit het Hollands drankenassortiment*

Tarief 2024
Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 42,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 24,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): Gratis

22 december 2024
Volwassenen (vanaf 13 jaar): €49,50 p.p.
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar): €31,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): gratis

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren
U bent van harte welkom in ons restaurant! We raden aan om een tafel te reserveren voor uw diner via het kader rechts bovenin, 058-8200100 of info@leeuwarden.valk.nl.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 15 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Goed om te weten:
- vanaf 28 april t/m 29 september is de zomerstop voor de Zondagsbrunch.
- Onze keuken houdt graag rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant (van harte welkom in de hotelbar of lobby).
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.
- Tijdens en dagen rondom feestdagen kunnen wij andere tarieven hanteren. Het weekend voorafgaande aan de kerstdagen, zal het restaurant versiert zijn met kerstdecoratie.
- Tijdens de kerst-, voorjaar-, mei-, zomer-, herfstvakanties en feestdagen zullen wij beperkt of geen zondagsbrunch organiseren. Uiteraard bent u van harte welkom bij onze à la carte lunch.
- Kosteloos annuleren is mogelijk tot 24 uur voor de activiteit. Binnen 24 uur brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren, huiswijnen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren