Direct naar de contentDirect naar de footer

Miniature People

Op 17 september 2016 kocht ik mijn eerste modelbouwfiguurtjes. 2 mensen op een bankje en een skiër.
De volgende dag samen met Jasmijn (nichtje) naar de binnenstad van Leeuwarden gegaan. We zaten op het terras van de Koperen tuin, toen we ideeën bedachten om de poppetjes op locaties tot leven te brengen.

We liepen door de Prinsentuin naar het Oldehoofsterkerkhof. Ondertussen stopten we bij de rotsblokken die overal verspreidt liggen. De skiër was leuk om erop te plaatsen. Sneeuw dacht ik toen nog niet over na.

Op de foto zie je Jasmijn geconcentreerd en foto maken van de skiër. De andere foto maak ik (22 kg zwaarder dan tegenwoordig) een foto van de skiër. Veel foto’s gemaakt die middag. Toen dacht ik direct al, dit is supertof om te doen.

We liepen door naar het Oldehoofsterkerkhof. Aan de rand van het Oldehoofsterkerkhof het echtpaar op het bankje geplaatst. Foto’s gemaakt met de Oldehove op de achtergrond.

Er bleven mensen staan, die nieuwsgierig waren en vroegen wat wij aan het fotograferen waren. De reacties waren positief.
Ik had een foto op Social Media geplaatst en kreeg een reactie van Omroep Friesland met een verzoek. Mogen we jouw bericht gebruiken voor een item.
’s Avonds werd er 13 seconden gewijd aan de Miniature People Leeuwarden. Toen nooit gedacht, dat ik een Miniature People Leeuwarden route zou maken en er tienduizenden mensen, nationaal en internationaal naar Leeuwarden zouden komen en blijven komen om de route te wandelen.

Wist u dat u bij ons het routeboekje kan kopen? Voor meer informatie, kunt u bij de receptie terecht.
Bent u nieuwsgierig over Miniature People en wilt u meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Meer informatie