Direct naar de contentDirect naar de footer

Nationaal Ballet van China

Een adembenemende voorstelling vanaf de middenstip in het Abe Lenstra Stadion waar mystieke Chinese verhalen zich vermengen met klassiek ballet. Het resultaat van duizenden uren repeteren komt tot leven in een uniek evenement dat de toeschouwer meeneemt op een onvergetelijke reis vol emotie en magie.

Het wereldberoemde Nationaal Ballet van China gaat na jaren weer op reis en start de Europese tournee op grootse wijze in Heerenveen. Nog nooit eerder trad het gezelschap op voor zo’n groot publiek. Een dansvoorstelling van wereldformaat in de ruwe setting van de grootste voetbaltempel van Friesland.

Laat je meeslepen door de vier prachtige verhaallijnen van 'Inspiration and Glory', waarin belangrijke thema's als ambitie, doorzettingsvermogen, samenwerking en oprechtheid tot leven komen. Vertellingen rondom godinnen, wijze oude mannen en mythische figuren. Een spannende voorstelling over goed en kwaad, hoop, tegenslagen, balans, durf, standvastigheid en uiteindelijk: overwinning.

Legendarische verhalen die meer dan ooit kracht geven en inspireren.

Data 2024:
- donderdag 6 juni
- vrijdag 7 juni
- zaterdag 8 juni
Wilt u kaarten reserveren voor deze adembenemende voorstelling? Dat kan via deze link.

Uiteraard kunt u ook in ons restaurant heerlijk dineren, voorafgaand aan de voorstelling. Klik hier om een tafel te reserveren.
Maak uw bezoek aan het Nationaal Ballet van China compleet met een overnachting in Van der Valk Hotel Leeuwarden.

Boek hier uw overnachting