Menukaart

Voorgerechten
Carpaccio
14,50 Met rucola, knolselderij, oude kaas en basilicummayonaise
Gerookte zalm
14,50 Noorse zalm met garnaaltjes, knolselderij, appel, sla en crème van citrus
Hollandse garnalencocktail
15,50 Met groene appel, knolselderij en cocktailsaus
Wildzwijnham
14,50 op een salade van hutspot met crème van tutti frutti
Carpaccio van biet
11,50 met crème van geitenkaas en walnoten
Wintersalade
13,50 van gemarineerde wintergroenten, spinazie en een roodschimmelkaasje
Broodplankje *
6,50 Stokbroodje geserveerd met smeersels en kruidenboter
* Vegetarisch

Soepen
Mosterdsoep *
7,50 romige soep met zalm en bieslook
* VegetarischTomatensoep
7,50 crème van tomaat met soepstengel en basilicumroom
Groentesoep *
7,50 Groentebouillon met draadjesvlees en grove soepgroenten
* VegetarischBospaddenstoelensoep
7,50 met groene kruiden
Alle soepen worden geserveerd met broodjes

Vleesgerechten
Gevulde varkenshaas
24,50 omwikkeld met spek en gevuld met roomkaas, geserveerd met gebakken champignons, ui en prei
Varkenshaas
22,50 met geroosterde wintergroenten en een saus naar keuze*
Kalfssukade
23,50 met hete bliksem, eigen jus en rode uien marmelade
Tournedos
29,50 met crème van pastinaak, aardappelkaantjes, wintergroenten en saus naar keuze*
Hertenbiefstuk
20,50 met geroosterde wintergroenten en een saus naar keuze*
Schnitzel
19,50 met geroosterde wintergroenten en een saus naar keuze*
Wienerschnitzel
19,50 geserveerd met preiselbeeren compote en citroen
Wildstoof
21,50 met rode kool, stoofpeer en aardappelpuree
* Deze gerechten zijn te bestellen met
Stroganoffsaus – pepersaus – champignonsaus – satésaus – bearnaisesaus – rode wijnsaus of in combinatie met gebakken champignons en kruidenboter of champignons en uien
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groenten en rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen.

Visgerechten
Gebakken zalm
23,50 met aardappel mousseline, spinazie en bearnaisesaus
Gepocheerde zalm
23,50 met aardappel mousseline, spinazie en bearnaisesaus
Zeetong à la meunière
33,50 geserveerd met citroen en remouladesaus
(extra optie: Picasso à €3,00)
Zeebaars
24,50 met fregola en witte wijnsaus

Vegetarische gerechten
Veganburger *
21,50 Met tomatenchutney en zoete aardappelfriet
* VegetarischFregola (pastasoort) *
20,50 met bospaddenstoelen, spinazie en zachte kaas
* VegetarischTandori
20,50 met vegetarische kip, geurige rijst, cassave en zoetzure komkommer

Bubbels
Prosecco Rosanti
22,50 Mooie Frizzante met een fruitig aroma. Elegant, zacht en fris van smaak. Feestelijk!
Per glas 5,50Champagne de Castellane Brut
37,50 Prachtig uitgebalanceerde champagne met een lange afdronk. Dit chateau is onderdeel van Laurent Perrier dus van gerenommeerde kwaliteit

Huiswijnen wit
Sauvignon Blanc
18,50 1862
Fris droog met elegante zuren.
Per glas 3,85Chardonnay
18,50 1862
Romig en vol van smaak. Rijpe tonen van abrikoos en perzik. Deze houtgerijpte chardonnay heeft tinten van vanille en iets rokerigs.Per glas 3,85Blanc Moelleux
18,50 1862
Soepele wijn met een smaak van citrusvruchten, groene meloen en perzik.Per glas 3,85

Huiswijnen rosé
Valk Rosé
18,50 1862
Sappige en zoete rosé met een vleug van aardbei en frambozen.
Per glas 3,85

Huiswijnen rood
Cabernet Sauvignon
18,50 1862
Krachtige wijn, vol rijp fruit zoals blauwe bessen en chocolade. Stevig van structuur en kruidige aroma’s.
Per glas 3,85Syrah
18,50 Jammy
Stevige, peperachtige wijn, smaak van bramen en zwarte bessen gecombineerd met kruidigheid.
Per glas 3,85
Ook kunt u vragen naar onze wijnkaart, wij adviseren u graag!