Direct naar de contentDirect naar de footer

AV middelen

Onze flexibele zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur, zoals een beamer met groot projectiescherm en BOSE geluidsinstallatie. In de boardrooms treft u 55' inch TV schermen en BOSE geluidsinstallaties. Deze geluidsinstallaties zijn eenvoudig te gebruiken voor het aansluiten van (draadloze) microfoons en/of headsets.

LX Event Support
Voor alle extra materialen en techniche ondersteuning kunnen wij vertrouwen op LX Event Support, zowel voor als tijdens een evenement. Dankzij onze langdurige samenwerking kennen zij alle details van het hotel en hierdoor een betrouwbare partner geworden. De audiovisuele apparatuur van LX Event Support sluit naadloos aan op onze eigen installatie en indien gewenst bediend worden door ervaren technici.
Ook heeft LX Event Support alles in huis voor hoogwaardig geluid. Van speakers tot standaarden tot complete PA-installaties, inclusief monitoren, microfoons, direct-ins voor muzikanten, digitale mengtafels, geluidstechnici en krachtige eindversterkers voor grootschalige speakersystemen.
Daarnaast biedt LX Event Support een meerdere opties voor heldere beeldweergave, van een indrukwekkende videowall tot een enkel beeldscherm op standaard voor beurzen. Ze verzorgen niet alleen de weergave op één of meerdere beeldschermen, maar ook opnames met één of meerdere camera's. Levering, installatie en aansluiting zijn inbegrepen.
Voor een onvergetelijke ervaring is professionele verlichting essentieel. LX Event Support verzorgt lichttechniek voor diverse evenementen, inclusief truss-systeem, de nieuwste lichtmengtafels, beweegbare spots, krachtige LED theatersport en speciale effecten, zoals rook, of stroboscopen. Hierbij wordt een ervaren lichttechnicus ingezet die alles instelt en deze bedient voor optimale sfeer.
Gaat het om solide podiums in verschillende formaten of een volledig podium met backdrops en mogelijkheden voor eventbanners, LX Event Support heeft van alles te huur.

Indien gewenst kunnen we samen met LX Event Support een afspraak met u inplannen om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

Onze audiovisuele middelen

  • BOSE geluidsinstallaties
  • Beamers
  • Grote projectieschermen
  • 55' inch TV schermen
  • (draadloze) microfoons/headsets