Direct naar de contentDirect naar de footer
Kom samen met de kids overnachten
Kom samen met de kids overnachten

Familiekamer boeken

Ook voor kinderen genoeg te beleven!

De leukste minivakantie vier je met elkaar in Hotel Leeuwarden.
Een stad voor jong en oud. In combinatie met een verblijf kunt u er met het hele gezin op uit.

Onze familiekamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De familiekamer is uitgerust met een stapelbed voor de kinderen en voor de volwassenen een royaal twee-persoonsbed. Combineer een leuk weekendje weg voor het hele gezin!

Tips for Trips

 • Miniature People Leeuwarden

  Miniature People Leeuwarden

  Wil je eens iets compleet anders doen met de kinderen in Leeuwarden? Ga op zoek naar de kleine mensjes van het Miniature People project in Leeuwarden. Een hele toffe speurtocht.

  Verder lezen
 • Aventoer

  Aventoer

  Het méést spectaculaire indoor én outdoorpark van Nederland! Alles in één park voor iedereen die van spanning en avontuur houdt.

  Bekijk website
 • AquaZoo

  AquaZoo

  Geniet bij Aquazoo Friesland van het Zeeleeuwen Spetter Spektakel, feest mee tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn en stap samen met een dierverzorger op een trekschuit tijdens de Zeehondensafari! Een unieke ervaring voor het gehele gezin.

  Bekijk website
 • Natuurmuseum Fryslân

  Natuurmuseum Fryslân

  In het Natuurmuseum Fryslân ga je op avontuur in de natuur. Bekijk de schatten die kapitein Severein verzamelde op zijn reizen rond de wereld. Voel je Klein Duimpje naast de enorme kaken van de blauwe vinvis. En kijk hoe de preparateur een ransuil of torenvalk opzet in het Open Atelier. Voor de allerkleinsten is er de Draak Li-Ming die op de zolder van het museum woont.

  Bekijk website
 • Monkey Town Leeuwarden

  Monkey Town Leeuwarden

  Kinderen kunnen bij Monkey Town 7 dagen per week in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

  Bekijk website
 • Schaatsen in de Elfstedenhal

  Schaatsen in de Elfstedenhal

  In de elfstedenhal in Leeuwarden is het altijd winter. Het hele jaar door is het mogelijk om hier te schaatsen. Schaatsen kunnen ter plekke worden gehuurd.

  Bekijk website
 • Bowlen bij de Grote Keizer

  Bowlen bij de Grote Keizer

  De Grote keizer heeft 10 bowlingbanen waar u (ont)spannend kunt gaan bowlen. Onze gasten doen dit vaak met kinderfeestjes of als gezellig uitje of bij combineren het met een bezoek aan ons wereld restaurant. Ook kunt u één of meerdere banen per uur huren.

  Bekijk website